• Aina -30-70% ovh:sta


Inspiroidu

Kesämuodin trendit

Tässä ovat kesämuodin halutuimmat trendit

 

Vilpoista pellavaa, kirkkaita värejä ja juhlavia haalareita – nämä viedään nyt käsistä!

Ajattoman kauniit pellavavaatteet ovat tämän kesän käytännöllisin trendi. Vilpoisa luonnonkuitu on tyylikkään rento materiaali, joka sopii niin toimistoon, lomalle kuin juhliinkin.

Klassisen rennosta tyylistään tunnetun Gantin myymälästä kysytään etenkin pitkiä kesämekkoja, joita löytyy kukka- ja muissa kuoseissa. Myymälässä moni kiinnittää erityishuomiota vaatteen mukavuuteen ja pitkäikäisyyteen.

"Jos ennen oli ihonmyötäistä ja tiukkaa, niin nyt halutaan a-linjaista ja nätisti laskeutuvaa. Materiaaleista löytyy pellavan lisäksi lyocellia, silkkiä ja viskoosia. Nyt halutaan mahdollisimman helppohoitoisia vaatteita, joita voi käyttää vuodesta toiseen", myymäläpäällikkö Juuso Vesala toteaa.

Gantin myymälään saapuu uusia tuotteita viikoittain ja valikoima on laaja. Kesän väripaletista löytyy etenkin neonväriin taittavaa vihreää ja pinkkiä sekä pehmeää lilaa. Pintansa pitävät Vesalan mukaan myös musta valkoinen, beige ja muut maanläheiset sävyt.

"Värejä ja kuoseja löytyy ympäri vuoden, ja niitä kannattaa yhdistellä rohkeasti keskenään. Meiltä löytyy jokaiselle jotain kesän kaikkiin tilaisuuksiin”, hän lupaa.

Klassikot pitävät pintansa

Ajatonta skandityyliä edustava Sand tunnetaan laadukkaista tuotteistaan sekä materiaaleistaan, ja etenkin ylelliset silkkisekoitepaidat ovat klassikkotuote, joita himoitaan vuodesta toiseen. Myös Sandin myymälästä löytyy kauniita pellavavaatteita, jotka ovat myymäläpäällikkö Essi Väntsin henkilökohtainen suosikki.

“Pellavavaatteet sopivat hyvin lämpimälle kelille ja ne ovat juuri nyt trendikkäitä. Myös silkkisekoitevaatteet ja viskoosi ovat hyviä kesällä”, hän vinkkaa.

Pitkäikäisestä ja toimivasta vaatekaapista haaveilevalle Väntsi suosittelee klassisia vaatekappaleita, joita on helppo yhdistellä keskenään. Neutraaleja sävyjä voi terästää tämän kesän voimaväreillä kirkkaalla pinkillä tai oranssilla.

Varsinkin kesällä tyköistuvat vaatteet saavat väistyä liehuvien lahkeiden ja mukavan väljien mekkojen tieltä, jotka sopivat hyvin juhlapukeutumiseen. Kevyt bleiseri on viileiden kesäiltojen pelastus.

“Kesän parhaat löydöt tehdään nyt, kun myymälässä on paras valikoima tuotteita ja kokoja. Ne menevät nopeasti kaupaksi”, Väntsi muistuttaa.

Muoti hehkuu kilpaa auringon kanssa

Vaikka kesä onkin mekkojen kulta-aikaa, farkut eivät koskaan mene pois muodista. Tiukkojen pillilahkeiden suosio jatkuu, mutta niiden rinnalla nähdään tänä kesänä hieman rennompaa tapered-mallia ja korkevyötäröisiä mutsifarkkuja, kertoo Guessin myymäläpäällikkö Petra Putus.

Helsinki Outletin Guess-myymälän valikoimissa on yli 20 farkkumallia, joiden lisäksi kysyttyjä ovat juuri nyt lyhyet topit ja paidat. Guess tunnetaan myös värikkäistä laukuistaan, joita on tänä kesänä muun muassa oranssin, lilan, vaaleansinisen, pinkin, korallin ja mintun sävyissä. Samat värit toistuvat vaatteissa.

Kesän tullen järjestetään paljon juhlia, ja mekkoja löytyy Guessin myymälästä sekä mini- että maksimittaisina. Pian myymälä täyttyy uima-asuista, sandaaleista sekä sortseista, mutta jos haluaa olla muodin aallonharjalla, kannattaa Putuksen mukaan hankkia jumpsuit eli haalari.

Kuvien tuotteet: (ylin) Sand: silkkipaita 153€ (ovh 219€), bleiseri: 227€ (379€), housut 137€ (229€). 
Laukku: Guess: 42,90€ (ovh 135€). Mekko: Gant: 170€ (249,90€). 

 

Lisää ajankohtaista muodin valikoimaa edullisesti löydät täältä

You will also like this

Käytämme evästeitä. Lue lisää.