• Aina -30-70% ovh:sta


Tapahtumat

Outletin Live Shopping

Torstaina 24.3. Live Shoppingin teemana oli kevään sisustus!

Anna Blomqvist ja Iida Seppänen esittelivät ostoskylän ihania keväisiä sisustustuotteita ja antoivat vinkkejä, miten pienilläkin muutoksilla saa uutta ilmettä kotiin. Livessä oli mukana tuotteita Balmuirilta, Home & Cookilta Lexingtonilta, Luhdalta ja Marimekolta.

Live Shopping toteutettiin suorassa lähetyksessä Outletin verkkosivustolla, missä seuraajat pääsivät keskustelemaan juontajien kanssa virtuaalisesti tuotteista. 

Missasitko livelähetyksen? Ei hätää, voit nyt katsoa sen jälkikäteen ja yhä shoppailla valikoimaa verkkokaupastamme.

Liveen pääset tästä

 

Tiistaina vietimme ainutlaatuista Live Shopping -shoppailutapahtumaa!   

Liven teemana oli kevään pukeutuminen. Tiistai-iltana seurattiin Maryam Razavia ja Patisse A Lodya Outlet-kylässä ja kuultiin heidän valitsemista asukokonaisuuksista merkeiltä Gant, Tiger Sweden, Sand, Ivana Helsinki, Halti ja Helly Hansen.

Miten Helsinki Outletin uusi verkkokauppa pitää sisällään? Mitä kevään pukeutumiseen kuuluu? Onko rento sporttityyli tullut jäädäkseen vai onko nyt aika taas laittautua? Mikä on paras takki Suomen kevätkeleihin? Muun muassa näitä naiset pohtivat livessä.

Mukana oli myös tietysti erikoistarjouksia sekä pieniä yllätyksiä!

Live Shopping toteutettiin suorassa lähetyksessä Outletin verkkosivustolla, missä oli mahdollista reaaliajassa keskustella vaikuttajien kanssa virtuaalisesti tuotteista ja niiden ominaisuuksista chatissä omalta kotisohvalta käsin – sekä tietysti tehdä ostoksia uudessa verkkokaupassa.

Missasitko livelähetyksen? Ei hätää, voit nyt katsoa sen jälkikäteen ja yhä shoppailla valikoimaa verkkokaupastamme.

Liveen pääset tästä.

You will also like this

Käytämme evästeitä. Lue lisää.