• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

Verkkokauppahttps://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/ShopOnline/Verkkosivu-(1).png

Verkkotarjoukset

Nanso - mukavuutta ja hyvää oloa


Nanso on tunnettu yksinkertaisesti muotoilluista, arjen pelastavista perusvaatteista, jotka valmistetaan kestävistä materiaaleista. Shoppaile Nanson laadukkaita tuotteita nyt myös verkkokaupasta.


https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/Nanso/20220322_Nanso_SS_AW_Lookbook_1358.jpg

Noutopisteen aukioloajat

  • Ma 14-18
  • Ti 12-16
  • Ke 12-18
  • To Suljettu
  • Pe 12-16
  • La 12-16
  • Su Suljettu

Pääsiäisen poikkeusaukioloajat: 

To 6.4: 12-16, Pe 7.4: Suljettu, La 8.4: 12-16, Su 9.4: Suljettu, Ma 10.4: Suljettu

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/ShopOnline/Clickcollect_IMG_3654.JPG

NCSC - Nordic Commercial Spaces & Communities on palkinnut Helsinki Outletin Innovative Commercial Concept of the Year -kategoriassa ostoskylän verkkokaupasta. Palkinto jaettiin NCSC:n jokavuotisessa gaalassa 23.3.

Tuomaristo vakuuttui erityisesti Helsinki Outletin ainutlaatuisesta ja monikanavaisesta Flash Sale -kampanjakonseptista, jolla on selkeä lisäarvo sekä ostoskylän brändeille että asiakkaille. Tuomariston perustelut: ”Aidosti monikanavainen konsepti, uniikki Suomessa. Ovat ratkaisseet alan haasteen; miten toteuttaa kauppakeskukselle verkkokauppa, jossa myynti ohjautuu nimenomaan kauppakeskuksessa olevaan myymälään eikä ketjun onlinemyynteihin. Mahdollistaa ostosten teon myymälöiden sulkemisajan jälkeen. On selkeä etu kanta-asiakkaille. Selkeä lisäarvo myymälöille.”
Olemme todella iloisia siitä, että verkkokauppamme tuloksellinen Flash Sale -konsepti sai tunnustusta näinkin kovatasoisessa kilpailussa. Iso kiitos kuuluu Outlet-kylän brändeille, joiden kanssa teemme läheistä yhteistyötä kaikissa kaupallisissa kampanjoissamme. Kiitämme myös sydämemme pohjasta kaikkia asiakkaitamme. Lupaamme tulevaisuudessakin kehittää uniikkia ja monipuolista tarjontaamme, tavoitteena luoda sekä asiakkaillemme että brändeillemme aidosti monikanavainen, tuloksellinen ja elämyksellinen ostoskylä.

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/StartpageRebrand/NCSC-(5).png

Käytämme evästeitä. Lue lisää.