• Aina -30-70% ovh:sta


Maksuehdot

Maksutavat ja -ehdot

Walley

Käytössämme on Walley Checkout, joka mahdollistaa seuraavat maksuvaihtoehdot: laskulla maksaminen, erämaksu, luottotili korttimaksu, MobilePay ja suora pankkisiirto.

Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tuotteet itsellesi jo ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Lue lisää Walleyn Laskusta ja Tililuotosta: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf.

Helsinki Outlet pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ns. selvien hintavirheiden kohdalla, jolloin tuotteen hinta palvelussa poikkeaa merkittävästi ja selvästi huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta. Näissä tapauksissa hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että Asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Verotuksellisista syistä toimitamme tuotteita vain Suomen sisällä (poislukien Ahvenanmaa).

Käytämme evästeitä. Lue lisää.