• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

Jäsenehdot


https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/Becomeamember/verkkos2.jpg


Kanta-asiakasohjelman periaatteet

Kanta-asiakasohjelmalla tarkoitetaan näissä ehdoissa Helsinki Outlet Operations Oy:n (jäljempänä ”Helsinki Outlet” tai ”me”) kanta-asiakasohjelmaa ja kanta-asiakkailla tähän ohjelmaan näillä ehdoilla liittyneitä yksityishenkilöitä (jäljempänä ”sinä”, ”jäsen”). Helsinki Outletin kanta-asiakasjärjestelmän tarkoitus on palkita asiakkaitamme heidän ostojensa määrän ja aktiivisuuden perusteella. Ostojesi ja profiilisi perusteella pystymme antamaan ajankohtaisia tarjouksia sinulle kiinnostavilta merkeiltä ja tuotteista.

Jäsenyys

  • Kanta-asiakkuus eli jäsenyys on henkilökohtainen, maksuton ja kortiton.
  • Jäsenyys on tarkoitettu yksityishenkilöiden kuluttajakäyttöön.
  • Jäsenyyttä anovan henkilön tulee olla vähintään 16-vuotias, joilla on voimassa oleva sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero.
  • Jäseneksi voi liittyä kaikissa Helsinki Outletin myymälöissä, verkkosivulla (helsinkioutlet.fi) tai asiakaspalvelussa (info@helsinkioutlet.fi).

Liittymällä kanta-asiakkaaksi asiakas antaa henkilötietolain mukaisen suostumuksensa tietojen käyttöön kanta-asiakasrekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti sopimuksen täytäntöönpanon perusteella. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Tietosuojakäytännöstämme.


Helsinki Outletilla on oikeus lakkauttaa kanta-asiakkuus, jos jäsentä ei ole tunnistettu asioivan myymälässä tai reagoineen hänelle kohdistettuun asiakasviestintään 48 kuukauden aikana tai jos jäsen rikkoo sopimusehtoja. Jäsenelle ilmoitetaan ennen tilin lakkauttamista ja hänen tietonsa ja mahdolliset etunsa on mahdollista säilyttää, jos asiakas niin toivoo. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenellä on oikeus irtisanoa kanta-asiakkuus koska tahansa ilmoittamalla tästä meille sähköpostilla: info@helsinkioutlet.fi.


Helsinki Outletilla on oikeus muuttaa kanta-asiakasohjelman etuja ja ehtoja informoimalla kohtuullisesti etukäteen muutoksista verkkosivuillaan ja sähköpostitse. Helsinki Outlet varaa oikeuden ilman erillistä ilmoitusta lakkauttaa jäsenohjelman tai muuttaa sopimusehtoja, kun kyseesssä on tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten muutos tai olosuhteiden olennainen muutos, lainsäädännön muutos tai viranomaisen päätös, jota ei ole voitu huomioida sopimusta tehtäessä.