Uuden ravintolan erikoisuuksiin kuuluu ekologisesti valmistetussa uunissa valmistetut napolilaiset pizzat, joiden pohja on italialaisen pizzamestari Severino Salzanon useamman vuoden kehitystyön tulos.
Ravintolan pizzamestari on Italiasta Suomeen muuttanut Severino Salzano, joka on kehittänyt pizzapohjaansa vuosia. Pohja valmistetaan speltti- ja kokojyväjauhoista, ja pizzat tehdään kolme vuorokautta kohonneeseen taikinaan. Lopputuloksena on pehmeän kuohkea pizza, joka on myös terveellinen ja vatsalle ystävällinen. Jälkiruoaksi tarjotaan erityislaatuista 100% luonnonmukaista artesaanijäätelöä. Tunnelmallinen ja tyylikäs napolilaisiin ruokaelämyksiä tarjoava ravintola tuo ostoskylän asiakkaille uuden elämyskonseptin, sillä vihdoin Outletissa voi nauttia lounaan lisäksi myös illallista ystävien ja perheen kesken.