• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

L'Occitane

Luonnollisia ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa

L’OCCITANE haluaa tehdä tunnetuksi Provencen parhaat raaka-aineet, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden.
L’Occitanen tarina alkoi Provencessa, Etelä-Ranskassa vuonna 1976, kun 23-vuotias Olivier Baussan aloitti rosmariinin ja laventelin eteerisen öljyn tislauksen. Hän myi valmistamiaan öljyjä Provencen paikallisilla toreilla. Myöhemmin hänelle lahjoitettiin vanha saippuatehdas, jossa hän elvytti perinteisen ranskalaisen Marseille-saippuan valmistuksen. Ensimmäinen myymälä ja tehdas avattiin vuonna 1981 Volxin kylään Provenceen. Tänä päivänä L’Occitanen valikoimiin kuuluu satoja tuotteita ja L’Occitane-myymälöitä on yli 90 maassa.
Meille ympäristön suojeleminen on lähellä sydäntä. Olemme sitoutuneet tukemaan paikallisia pienviljelijöitä, suojelemaan luonnon monimuotoisuutta, vähentämään muovijättettä, pienentämään päästöjä, lisäämään naisten taloudellista riippumattomuutta Burkina Fasossa ja tukemaan kampanjoita näkökyvyn puolesta kehitysmaissa.
L’Occitanen laajasta tuotevalikoimasta löydät eri ihotyypeille ja eri ihonhoidon tarpeisiin sopivat kasvojenhoitotuotteet, ravitsevat ja kiinteyttävät vartalonhoitotuotteet, hurmaavat hajuvedet sekä suositut käsivoiteet ja saippuat. Valikoimistamme löydät myös tuotteita kotiin, kuten tuoksukynttilöitä ja kotituoksuja.
Tervetuloa tutustumaan L’Occitanen ylellisten tuotteiden maailmaan!

Käytämme evästeitä. Lue lisää.