• Always 30-70% off RRP


Customer Service: info@helsinkioutlet.fi

Village
Tempur Outlet

TEMPUR Promise -parivuode

Tempur Outlet

€3,910.00
€5,590.00
Stock status

Village only

  • Always 30-70% off RRP


Product description

Specifications3

Miksi valita TEMPUR-sänky?

Hyvä nukkumisergonomia parantaa yöuntasi, sekä ennaltaehkäisee ja vähentää niska- ja selkäkipuja. Nukkumisergonomiaan vaikutetaan ennen kaikkea tyyny- ja patjavalinnoilla. Epäsopiva patja pahentaa tai jopa aiheuttaa selkäoireita ja varmasti häiritsee nukkumistasi. Ihminen nukkuu elämästään kolmasosan, joten vuoteella on todella merkitystä. Patjan on tuettava vartalosi fysiologiseen, eli luonnolliseen asentoon, päästäen kehon lepäämään ja palautumaan päivän rasituksista yön aikana. Levollisen unen mahdollistava hyvä vuode ehkäisee myös tuki- ja liikuntaelinsairauksia, sillä tieteellisessä tutkimuksessa on todettu huonon unen altistavan selkäsairauksille.

Ainoa mitä tunnet on painottomuus

TEMPUR-materiaali muotoutuu kehosi muotojen mukaan yksilöllisesti. Vartalosi paino jakautuu patjalle tavalliseen joustinpatjaan verrattuna tasaisemmin ja näin painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. Löydät heti levollisen nukkumisasennon, jossa voit rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

TEMPUR Promise Box -runkosänky tarjoaa mukavuutta ja terveyshyötyjä. TEMPUR lämpömuovautuvan materiaalin ansiosta se mukautuu kehon muotoon, painoon ja lämpötilaan, lievittäen kehoon kohdistuvia painopisteitä ja antaen keholle parhaan mahdollisen tuen. TEMPUR Promise Box -sängyn puhdas ja kevytlinjainen muotoilu tarjoaa kaikki TEMPUR-materiaalin edut pelkistetyn tyylikkäässä muodossa. Kuva suuntaa antava.

Myymälässä yksittäiskappale:

  • Promise Box

  • 160x200cm

  • Verhoilu : Cacao

  • Sijauspatjat : Cloud (160x200x7cm)

  • Jalat : Tammi pyöreä 19cm

= 3910€ (Ovh. 5590€)

Miten valita itselle sopiva sänky?

Piipahda TEMPUR-myymäläämme, löydät sen HopLopin vierestä. Myymälässä koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija auttaa juuri sinun nukkumisergonomiaasi tukevan TEMPUR -patjan valinnassa ja auttaa unen huollon parantamisessa. Voit halutessasi varata ajan myymälään maksuttomaan nukkumisergonomian kartoitukseen. Tarjoamme ajanvaraajalle lahjan (arvo jopa 109 €) ja kahvit, ei ostopakkoa.

This site uses cookies in order to improve navigation on the website.

Read more