• Always 30-70% off RRP


Customer Service: info@helsinkioutlet.fi

Village
Tempur Outlet

TEMPUR Box Spring Adjustable -säätövuode

Tempur Outlet

€5,900.00
€8,433.00
Stock status

Village only

  • Always 30-70% off RRP


Product description

Specifications3

Miksi valita TEMPUR-sänky?

Hyvä nukkumisergonomia parantaa yöuntasi, sekä ennaltaehkäisee ja vähentää niska- ja selkäkipuja. Nukkumisergonomiaan vaikutetaan ennen kaikkea tyyny- ja patjavalinnoilla. Epäsopiva patja pahentaa tai jopa aiheuttaa selkäoireita ja varmasti häiritsee nukkumistasi. Ihminen nukkuu elämästään kolmasosan, joten vuoteella on todella merkitystä. Patjan on tuettava vartalosi fysiologiseen, eli luonnolliseen asentoon, päästäen kehon lepäämään ja palautumaan päivän rasituksista yön aikana. Levollisen unen mahdollistava hyvä vuode ehkäisee myös tuki- ja liikuntaelinsairauksia, sillä tieteellisessä tutkimuksessa on todettu huonon unen altistavan selkäsairauksille.

Ainoa mitä tunnet on painottomuus

TEMPUR-materiaali muotoutuu kehosi muotojen mukaan yksilöllisesti. Vartalosi paino jakautuu patjalle tavalliseen joustinpatjaan verrattuna tasaisemmin ja näin painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. Löydät heti levollisen nukkumisasennon, jossa voit rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

Monipuolinen TEMPUR Box Spring Adjustable -kokonaisuus rakentuu lujasta puisesta sängynrungosta, jonka laadukkaan pussijousiston päällä on patjan liikehdintää vähentävää Non Slip -materiaalia. Verhoilu on laadukasta ja lujaa kulutusta kestävää huonekalukangasta. Moottorisänky tuntuu mukavalta tarjotetssaan sopivan asennon rentoutumiseen jo pienellä säädöllä. Pääpäädyn kohottaminen voi myös helpottaa flunssaista ja tukkoista oloa sekä vähentää kuorsaamista ja närästysoireita. Kuva suuntaa antava.

Myymälässä yksittäiskappale:

Box Spring Adjustable -säätövuode

  • 160x200cm

  • Verhoilu: Terra

  • Patjat: Cloud & Sensation Elite 80x200x25cm

  • Pääty: Frame Duo-pääty

  • Jalat: Box Spring 15cm

  • 5900€ (ovh. 8433€)

Miten valita itselle sopiva patja?

Piipahda TEMPUR-myymäläämme, löydät sen HopLopin vierestä. Myymälässä koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija auttaa juuri sinun nukkumisergonomiaasi tukevan TEMPUR -patjan valinnassa ja auttaa unen huollon parantamisessa. Voit halutessasi varata ajan myymälään maksuttomaan nukkumisergonomian kartoitukseen. Tarjoamme ajanvaraajalle lahjan (arvo jopa 109 €) ja kahvit, ei ostopakkoa.

This site uses cookies in order to improve navigation on the website.

Read more