• Always 30-70% off RRP


Customer Service: info@helsinkioutlet.fi

Outlet AlarmOutlet Alarm
Village
Tempur Outlet

TEMPUR-patjoja

Tempur Outlet

Stock status

Village only

  • Always 30-70% off RRP


Product description

Specifications3

Miksi valita TEMPUR-patja?

Hyvä nukkumisergonomia parantaa yöuntasi, sekä ennaltaehkäisee ja vähentää niska- ja selkäkipuja. Nukkumisergonomiaan vaikutetaan ennen kaikkea tyyny- ja patjavalinnoilla. Epäsopiva patja pahentaa tai jopa aiheuttaa selkäoireita ja varmasti häiritsee nukkumistasi. Ihminen nukkuu elämästään kolmasosan, joten vuoteella on todella merkitystä. Patjan on tuettava vartalosi fysiologiseen, eli luonnolliseen asentoon, päästäen kehon lepäämään ja palautumaan päivän rasituksista yön aikana. Levollisen unen mahdollistava hyvä vuode ehkäisee myös tuki- ja liikuntaelinsairauksia, sillä tieteellisessä tutkimuksessa on todettu huonon unen altistavan selkäsairauksille.

Ainoa mitä tunnet on painottomuus

TEMPUR-materiaali muotoutuu kehosi muotojen mukaan yksilöllisesti. Vartalosi paino jakautuu patjalle tavalliseen joustinpatjaan verrattuna tasaisemmin ja näin painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. Löydät heti levollisen nukkumisasennon, jossa voit rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

TEMPUR Cloud -patjassa yhdistyy erikoispehmeä TEMPUR Extra Soft -pintakerros ja ainutlaatuinen TEMPUR-materiaali. Lepäät patjalla kuin höyhenillä nauttien samalla tukea antavan TEMPUR -materiaalin hyödyistä

TEMPUR Original -patja sopii kaikille nukkujille, jotka haluavat nauttia yksilöllisen muotoutumisen ja keskivahvan tuen täydellisestä tasapainosta.

Tempur Firm -patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka reagoi kehosi lämpöön, painoon ja muotoihin sekä varmistaa, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön.

Tempur Hybrid -patja yhdistää aidon TEMPUR -materiaalin ja huippuluokan joustinpatjan parhaat puolet. Innovatiivisen Hydrid -patjan yläosa on aitoa TEMPUR-materiaalia, joka muotoutuu yksilöllisesti kehosi mukaan ja vähentää siihen kohdistuvaa painerasitusta. Hydrid -patjan alaosa koostuu PrecisionTM MicroCoils -jousistosta, jonka jokainen jousi on yksilöllisesti koteloitu sekä tarkkaan harkittu ja mitoitettu.

Myymälässä vaihtuva valikoima eri tunteen ja koon patjoja -30%.

Miten valita itselle sopiva patja?

Piipahda TEMPUR-myymäläämme, löydät sen HopLopin vierestä. Myymälässä koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija auttaa juuri sinun nukkumisergonomiaasi tukevan TEMPUR -patjan valinnassa ja auttaa unen huollon parantamisessa. Voit halutessasi varata ajan myymälään maksuttomaan nukkumisergonomian kartoitukseen. Tarjoamme ajanvaraajalle lahjan (arvo jopa 109 €) ja kahvit, ei ostopakkoa.

This site uses cookies in order to improve navigation on the website.

Read more