Norrøna

Teknisten ulkoiluvaatteiden edelläkävijä

Norrøna on perheomisteinen norjalainen ulkoiluvaatemerkki, joka perustettiin vuonna 1929. Saamme inspiraation tuotteisiimme Norjan karusta erämaasta ja intohimosta luontoa kohtaan. Viemme tuotesuunnittelun äärirajoille pystyäksemme luoda käytännöllisiä ratkaisuja pukeaksemme sinut huippuluokan varusteisiin kaikenlaisissa seikkailuissa ja sääolosuhteissa, lasketteluvaatteista patikointivarusteisiin.

Kolmen vuoden suunnitteluprosessin yhteydessä jokaiselle tuotteelle tehdään äärimmäinen käyttäjälähtöinen tuotetestaus, jossa karu ja arktinen Norjan luonto toimii tuotteidemme testi laboratoriona. Eettinen kauppa ja kestävä kehitys ovat meille välttämättömiä kaikissa tuoteketjun vaiheissa. Haluamme varmistaa että ajamme jatkuvasti ympäristön etua vähentämällä hiilijalanjälkeämme ja luomalla myönteisiä vaikutuksia.

Tuotteiden etäostomahdollisuus:

Tiesitkö, että sinulla on entistä helpompaa tehdä ostoksia omasta kodistasi. Tarjoamme etänä henkilökohtaisen ostokokemuksen, jossa autamme sinua löytämään oikeat tuotteet myymälästämme. Voit olla meihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Pakkaamme ostokset puolestasi ja hoidamme lähetyksen pikaisesti kaikkialle Suomeen. Toimituskulut 9,99€ (DHL).

Maksu hoituu kätevästi Klarnan kautta, ja voit jopa jakaa kulut halutessasi pienempiin eriin.

Ma-pe 10.00-20.00
La 10.00-20.00
Su 12.00-18.00

+358 40 169 5580
vantaa@norrona.no

Tutustu tarjouksiin