Adora

Mattoja laadusta ja tyylistä tinkimättä

Matoissamme yhdistyy suomalainen design, eurooppalainen tyylitaju ja itämainen artesaaniperinne. Valitsemme materiaalit tarkoin ja kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Luonnonmateriaaleista valmistetut, käsinkudotut mattomme kestävät aikaa ja katsetta. Yksityisasuntojen lisäksi tuotteemme ovat päässeet kaunistamaan maamme parhaita hotelleita ja ravintoloita sekä useita arvokohteita.

Adoran matot valmistuvat intialaisten ja turkkilaisten luottokumppaniemme osaavissa käsissä, sukupolvelta toiselle siirtynyttä käsityöperinnettä vaalien. Teemme yhteistyötä vain luotettavien kumppanien kanssa. Olemme valinneet käyttämämme kutomot henkilökohtaisesti, ja paikallinen edustajamme varmistaa jatkuvasti, että kaikki valmistajamme noudattavat kansainvälisiä eettisiä sääntöjä työssään.

Olemme mukana kestävää kehitystä edistävässä Care & Fair -hyväntekeväisyysjärjestössä. Järjestön kautta tuemme matonkutojaperheitä, jotta niiden lapset saisivat käydä koulua ja kaikilla olisi pääsy terveydenhoitoon. Adoran maton ostaessasi voit olla varma, että tuote on paitsi hyvin tehty, se myös tekee hyvää. Mattomme tuovat kestävää hyvää oloa niin sinulle kuin tekijällensäkin.

Ma-pe 10.00-20.00
La 10.00-19.00
Su 12.00-18.00

+358 45 2588910
outlet.helsinki@adora.fi

Tutustu tarjouksiin